بهگزارش میراثآریا، نادر سحرخیز شنبه ۳۰تیر ۱۴۰۳ در نشست با فعالان گردشگری ارگانیک در روستای ماشااللهآباد با تاکید به نقش مهم جوامع محلی در توسعه گردشگری، گفت: در تلاشیم با تشریک مساعی با مردم روستا امکان توسعه اشتغال روستایی در حوزه گردشگری را هر چه بیشتر ترویج کنیم و در این بین توجه دهیاران و شوراهای اسلامی به مقوله گردشگری روستایی بسیار تعیینکننده خواهد بود .
سرپرست نمایندگی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان عباسآباد، آموزش دهیاران و آگاهسازی جوامع روستایی در بهرهمندی از اقتصاد گردشگری را از برنامههای اداره میراثفرهنگی برشمرد و اظهار کرد: گردشگری با رویکرد تجربهگرایی بسیار لذت بخش و مورد توجه گردشگران است و جوامع محلی با در اختیار قرار دادن تجربه یک روز زندگی روستایی در خدمت مهمانان خود میتوانند منابع اقتصادی مهمی در حوزه گردشگری جذب کنند.
او کار در منازل روستایی، آشپزی، کشاورزی، دامداری، بازیهای محلی، تولید صنایعدستی و هزاران فعالیت دیگر که در روستاهای شهرستان عباسآباد در جریان است را از جمله فعالیتهای مورد علاقه گردشگران و انگیزه آنها برای گردشگری روستایی برشمرد.
سحرخیز تلاش برای تقویت و توسعه بومگردی در شهرستان عباس آباد را از اولویتهای مهمی دانست و افزود: توسعه بومگردی باعث جذب گردشگران در روستاها شده و با تقویت کسب و کارهای کوچک باعث عدم مهاجرت از روستا و حتی بازگشت روستانشینان به روستای خود خواهد شد و اشتغالزایی بسیاری نیز به همراه خواهد داشت.
سرپرست نمایندگی میراثفرهنگی شهرستان عباسآباد یادآور شد: شهرستان گردشگری عباسآباد دارای ۵۰ روستا است که قابلیت توسعه واحدهای بومگردی در این روستاها وجود دارد.
انتهای پیام/
نظر شما